Malin och Peter träffades första gången 2012, Peter jobbade som Grafisk designer på Park Lane i Göteborg när han fick erbjudandet att producera nästa show, ”Sounds Of The 70’s”. Peter tog kontakt med Malin som tidigare hade koreograferat ett flertal TV shower b.la Doobido och Charlotte Perrellis vinnande bidrag ”Hero” i Melodifestivalen 2008. Under arbetet med 70- talsshowen upptäckte de att de kompletterade varandra väldigt väl – Peter med sin erfarenhet som DJ och musikproducent och Malin med sin koreografi och stageing.  Hans blick för scenografi och hennes erfarenhet från danskulturen i NY.
Vad som gjorde dem ännu tajtare var deras humor, lojalitet och smått galna sätt att dyka in i projekten och trigga varandra med nya idéer och infall.
Under följande år skapade och producerade Malin och Peter flera shower vilka gjorde stor succé.

Peter Hernqvist Läs mer          Malin Zaki Läs mer

The People Who Make Us Better:

Balthazar Silveira  
Projektledare
Balthazar började sin karriär i Göteborg som klubbarrangör och DJ.
Balthazars konstnärliga begåvning visar sig i målning, fotografering och inredning. Hans styrka ligger också i organisationsförmåga och noggrannhet. Under sina framgångsrika år i New York för klädmärket Diesel var han även en välkänd DJ och Club Promotor för kända ställen som Life, Studio 54, Bowrey Bar, Centro Fly, Chaos, Cheetah, Luahn, NV, Obeca Li, Shine, Vanity, 357 Lounge.
Nu har Balthazar Stockholm som sin bas och har jobbat med produktionsledning både här i Sverige och i Europa med olika projekt för företag som Marshall, Marc Jacobs, NK, Designtorget och Jean Paul Gaultier.

 

Jonas Engström  
Agent
Jonas är en entreprenör med lång erfarenhet. Han startade sitt första bolag i slutet av 80-talet. Han levererar ljud, ljus och bild för installationer och event. Återkommande företag är HM, Ralph Lauren, Ysl, Michael Kors. Jonas har en utpräglad fingertoppskänsla för sitt arbete och det visar sig i allt han gör. Jonas har stor vana vid förhandling och har genom åren utvecklat ett internationellt nätverk.

 

Håkan Glänte  
Arrangör och Musikproducent
Håkan är musiker och producent. Han skriver mycket musik i olika sammanhang och har jobbat med många av de största svenska artisterna. Han har också varit mycket framgångsrik som kompositör och musikarrangör av TV-vinjetter: Breaking News med Filip och Fredrik, Guldbaggegalan, Filmkrönikan, Prat i kvadrat, På spåret, Bingolotto, Parlamentet, Barnkanalen.

Sandra Dosé   
Smink & Hår
Sandra jobbar som hår och makeup artist på teatrar, modevisningar och fotograferingar. Sedan 2015 finns hon på Temple Lounge i Göteborg.

Svante Karlsson  
Manus
Svante har som sångare och soloartist släppt sex album och turnerat landet runt med bl a Dan Hylander. Han har skrivit låtar åt After Dark och Sven-Ingvars samt har varit manusförfattare till fem krogshower på Park Lane i Göteborg och Hotel Tylösand i Halmstad.
Svante driver sitt eget skivbolag sedan 2010. Som musikproducent blev han Grammisnominerad 2005.

Robert Jonsson   
Foto & Film
Robert har jobbat med foto, film och musikvideon sedan 2002, han har spelat in videon för Brolle, Måns Zelmerlöv och fotat artister som Thomas Von Brömsen, Mikkey Dee, Mikael Rickfors, In Flames, Per Andersson, Shirley Clamp. Robert har även filmat trailers för företag som McDonalds och Liseberg.

 

Daniel Björnarås 
Ljudtekniker
Daniel som är musiker och ljudtekniker har egen inspelningsstudio, DMB Sound Production. Han spelade in Hardcore Superstars första skiva som blev deras genombrott. Han har turnerat som ljudtekniker med Motörhead, John Norum, Hardcore Superstar, Don Patrol, NME Within. Daniel har haft hand om all scenteknik och uppbyggnad av Cabaret Lorensberg och Park  Lane Show. Han har även clubmixat liveakter som: Alcazar, Tone Norum, Broder Daniel, , Basic Element, Mike Monroe, Uriah Heep, Peter Tosh, Bob Hund och Yngwie Malmsteen.

Annika Zajac  
Voice Coach

är en av Sveriges främsta voiceover artister vars röst flitigt används inom TV branschen. Hon har en gedigen erfarenhet med över 9000 timmar av direktsändning både som programledare och TV-Hallåa, och har under flera år varit profil för TV3 och andra kanaler inom MTG. Annika är dessutom utbildad och verksam som sångerska och skådepelerska och arbetar även på Högskolan för Scen och Musik som vocal coach och Logonom

Maya Stålsjö Helin  
Smink & Hår
Maya är frisör och makeup artist sedan 2008. Utbildade sig i Göteborg och var lärling under Hans Tranberg på salong Tranbergs i tre år. Idag är hon egenföretagare på The Tempel Lounge i Göteborg. Maya jobbar även som utbildare för Reverb Brands och är ambassadör för märket Evo. Hennes uppdrag kan vara allt från vidareutbildning för frisörer och styling till filminspelningar.

Daniel Vodusek
Scendesigner
Daniel är kreativ designer och grundare av ADV Idé & Design. Han har ett förflutet inom musikvärlden både som artist och ljudtekniker och på senare år även som kompositör. Efter att han grundat ADV har han arbetat med artister som In Flames, Europe, Måns Zelmerlöw, Danko Jones.
Daniel Designar allt från kristallkronor till nattklubbar.

Anna Ardelius   
Kostymdesigner
Anna har mångårig erfarenhet av design och arbetsledning av kostymproduktioner. Hennes estetik innehåller en smula humor blandat med ett uns sexighet. Anna är duktig på tekniska lösningar utan att kompromissa med det visuella uttrycket. Inför varje projekt gör hon en grundlig research och skapar fantastiska kreationer som överraskar visuellt.
Scenkonst är alltid stora samarbetsprojekt och det är i dessa samarbeten som Anna trivs allra bäst.

Lotta Hammarstrand  
Ljusdesigner
Lotta började sin karriär med fria teatergruppen Teater Bastard. Hon är utbildad på Dramatiska institutet och har ljussatt tv-produktioner, stora företagsevent och live föreställningar som På Spåret, Svt’s En Helkväll med.., Nike Blast, Livet är en schlager och Champions of rock.
Lotta har sedan många år arbetat för teknikspecialisterna på Primetec.